Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Få gratis 3 tilbud

Her blogger Erik Olsen om gode tilbud på nettet - gratis og uforpligtende

Professionel energikonsulent

Tips til at spare penge på varmeomkostninger

Med vejrudsigterne for kræver en anden kold vinter, er det tid til at blive proaktiv på at holde opvarmning omkostningerne til et minimum. Efter at have set forsyningsregninger fra energikonsulenter i 2020, har vi fundet vores kunder øgede varmeudgifter mellem 15 og 30% i gennemsnit i forhold til deres hjem fra det foregående år (før deres energirevision og inden de gennemfører anbefalinger).

Her er nogle ting at overveje, som du begynder at knytte huset op til den kommende vinter.

Kontrollér din isolering 

Hvis du kan se gulvbjælkerne på loftet, har du absolut ikke isolering.
Et af de vigtigste skridt du kan tage i retning af at gøre dit hjem behageligt om vinteren (og sommeren) er at opgradere isoleringen. Isolering skaber en skal omkring huset og skaber en barriere mellem indetemperaturen og udetemperaturen. Så tag et kig på skallen og afgøre, hvor du har brug for isolering, hvilket betyder loftet, væggene, kælderen og gennemsøgningsrummet. Loftet (eller toppen) af huset er det vigtigste sted for isolering. Det forhindrer varme fra huset fra at komme ud på loftet om vinteren og forhindrer, at varmen fra loftet kommer ind i huset om sommeren. De fleste boliger har isolering placeret på loftet. Tag et kig på loftet; hvis du kan se gulvbjælkerne på loftet, behøver du ikke være professionel at vide, at der ikke er nok isolering. Der kan være penge til at hjælpe dig med at betale for at opgradere din isolering, ringe til EverGreen, og vi kan hjælpe dig med at afgøre, om du kvalificerer dig.

Stop hullerne

Før der udføres isoleringsopgraderinger på huset, er det ekstremt kritisk, at eventuelle luftlekker forsegles, inden du isolerer. Når man ser på isolationsvidenskaben, er det primære formål med enhver form for isoleringsmateriale at fange stille luft i meget små rum. Dette omfatter fælles isoleringstyper som cellulose, glasfiber, sprayskum og stive brædder. Hvis luft finder vej til at bevæge sig gennem isoleringen, falder ydeevnen (R-værdi) betydeligt. Mens forsegling af vinduer og døre er en god ting, er det vigtigste område loftet på loftet. Så skal enhver indtrængning gennem loftets isolering først forsegles, herunder (men ikke begrænset til) forsænket lys, vvs-stakke, ledninger, skorstene og bademissioner.

Vælg bedre isolering

Uanset om du ansætter en isoleringskontraktor eller beslutter dig selv for at gøre arbejdet, behøver du ikke at regne med den mest anvendte isoleringstype - glasfiber. Når man ser på alle de præstationsfaktorer, der hjælper os med at sammenligne isoleringstyper, er glasfiber vist at være ringere i hver kategori. Mens vi kunne skrive et helt indlæg bare om dette emne, er det vigtigt at kende at evaluere isolationspræstationen går ud over kun den termiske ydeevne (R-værdi). Andre faktorer omfatter produktets tæthed, hvordan det håndterer fugt, hvis det fjerner skadedyr som mus, hvis det forhindrer muggens vækst og hvordan det håndterer ild. En vigtig faktor at bemærke er, at glasfiber taber 1/2 af dets R-værdi i koldt vejr. Ikke alle typer isolering arbejder i enhver situation, så det hjælper med at tale med en professionel for at finde ud af, hvad der fungerer bedst i din situation.

Justér fyret

Mekanisk udstyr har mange bevægelige dele, og de skal kontrolleres periodisk for at opretholde deres effektivitet og for at forhindre katastrofale sammenbrud, som normalt opstår under det koldeste vejr. En ovnens årlige "rengøring" bør indebære en inspektion af termostaten, ovnblæseren, trykafbrydere og udluftningsblæseren, sikkerhedskontrol, kontrol og rengøring af brændere, rent gas manifold, justering af pilotlys, inspektion af udluftning, måling af stabeltemperatur, kontroller gasrør, rene luftfiltre, rengøringsudstyrsinteriør, kontroller og juster manifoldgastryk, kontroller forbrændingsventilationsluften er tilstrækkelig, inspicer / rengør varmeveksler, og kontroller forskellen mellem forsynings- og returplenum.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post