Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Få gratis 3 tilbud

Her blogger Erik Olsen om gode tilbud på nettet - gratis og uforpligtende

Få gratis 3 tilbud på professionel fotografering i Slagelse og Holbæk

Billig fotograf Slagelse/Holbæk

Udnytter du denne helt gratis fotograferingstjeneste, opnår du i nærheden af 32 % i frisk prisafslag på fotografregningen. Der er mange penge at spare (ca 32%) med 3 liflige attraktive specialtilbud. Få en lokal ekspert til f.eks. at klare en festfotografering her på udbudssiden Fototilbud.dk.

Benytter du tilbudsportalen Fototilbud.dk, opnår du lige ved 32% i prima prisafslag på fotografregningen. Der kan nemt spares penge (henved 32%) på 3 generøse overbevisende tilbud. På Fototilbud.dk kan du modtage liflige tilbud på fotografering fra alle slags fotografer eksempelvis:

  • Konfirmationsfotograf
  • Newborn fotograf
  • Portrætfotograf
  • Bryllupsfotograf
  • Boudoir fotograf

Vil du helst undgå at arbejde med professionel fotosession, par fotografering eller månedsfotografering, så skaf 3 velegnede pristilbud. Betal ikke i dyre domme for en anerkendt fotograf i 4200 Slagelse - Anvend hellere vores fotograferingstjeneste. Vi sikrer, at alle vore tilknyttede fotografer i Holbæk følger deres ansvar og giver bundsolid arbejde, og vi monitorerer naturligvis kundetilfredshed i forhold til den afleverede sag.

Modtag 3 fantastiske tilbud på 2-3 dage

Karakteristika for denne slags billeder: Et billede, der oser af genren ”skønhedsprodukter” og med et blødt og kraftfuldt lys, der smyger sig om motivet og giver en klar, flad og næsten skyggefri lyssætning. 

 (1) Her handler det om to ting: For det første skal modellen skrabe sit hår tilbage i en hestehale, og så skal mest muligt bag hendes ansigt være skjult, så ansigtet fremstår abent og rent. Den anden ting gælder lyset, som modellen nærmest skal være badet i for at give billedet det renvaskede skønhedspræg. 

 (2) Der er kun brugt to lyskilder: Hovedlyset er en beauty dish, placeret lige foran modellen, men hævet godt en halv meter over hende og rettet nedad mod hendes ansigt i en vinkel på 45 grader. Den anden lyskilde er placeret under plexiglasset og rettet op mod hende i en vinkel på 45 grader. Denne form for lys kaldes af og til "clamshell"-lys (“mus|ingeskallys”), fordi det ser ud, som om billedet er taget ind gennem en åben muslingeskal. Kameraet skal være placeret i hendes øjenhøjde. 

(3) For at holde både for- og baggrund i fokus skal du vælge en blænde, der indfanger detaljer, som for eksempel f/i i, og bruge et tilstrækkeligt langt objektiv (cirka et 200 mm) for at opnå et indbydende perspektiv. 

(4) Hun hviler på den samme plade klart plexiglas, som omtalt i kapitel 4 om produktfotograferíng. Pladen understøttes af to personer, der hjalp mig i atelieret den dag. Baggrunden består af gråt, sømløst papir. 

ZOOM 

Til alle kameratyper kan der anvendes zoom. I kompaktkameraerne er zoom en fast mulighed. Nogle regner ligefrem zoom for den vigtigste del af et digitalkamera. Det er da også et utroligt kreativt redskab. En kraftig zoom giver masser af muligheder, men selv en ikke så kraftig zoom kan give muligheder, du kan anvende til at skabe bedre og mere interessante billeder. Zoom gør det muligt at komme tættere - ofte endda meget tættere - på motivet. Det ved alle. At den også har kreative muligheder, er et ekstra plus. Du kan blandt andet arbejde med perspektivet i dine billeder ved at bruge zoom. Selv en 3x zoom kan for mange motivers vedkommende fremhæve forgrund eller baggrund. Med en 10x- eller en 12x zoom kan du skabe meget anderledes billeder. Det hurtige råd er, at du eksperimenterer meget med din zoom - uanset om det er et kompaktkamera eller en spejlrefleks, du har anskaffet dig. 
Find et motiv, hvor du har en stor sten, en bil eller noget andet, der fylder rimeligt meget, i forgrunden. Landskaber er gode områder at arbejde i. Haven derhjemme (hvis du bor i hus) vil ofte også rumme muligheder.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post