Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Få gratis 3 tilbud

Få gratis 3 tilbud

Her blogger Erik Olsen om gode tilbud på nettet - gratis og uforpligtende

Få 3 gratis tilbud på energi isolering

Ofte vil udvendig energiisolering på Fyn være den fugtteknisk mest holdbare løsning. Den inderste væg bliver varmere og får således bedre fugtforhold. Kuldebroer ud for spær nedbringes, hvorved også sandsynligheden for dannelse af pletter på indersiden reduceres betragteligt.

En ny ydre klimaskærm giver derfor forbedring af både fugttekniske og energitekniske forhold, og ved reel projektering kan der tillige tilføres gode vandafledende overflader. Udvendig efterisolering er endvidere økonomisk gunstig, når den eksisterende yderbeklædning har behov for reparation, f.eks. i form af vandskuring eller udskiftning af en slidt facadebeklædning. Af arkitektoniske årsager skal vinduespartier trækkes frem til væggens udvendige overflade, hvorved de kommer til at befinde sig i samme punkt i forhold til den udvendige overflade som før.

Set fra energimæssige synspunkter bør ruden sættes i plan med centrum af efterisoleringen i muren. Udvendig efterisolering kan fx monteres som en ventileret murbeklædning eller som tegl, hvor isoleringsemnet isættes mellem stolperne fastholdt i den tidligere mur. Endelig kan der på vandskurede overflader anvende massive isoleringsplader, som udvendig pudses med specialpudsmidler, som er diffusionsåbne. Ved en ydre isolering i Svendborg af lette vægge rekommenderes ventilerede murbeklædninger.

Share this post

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post